KARPUZ KABUĞUNUN FAYDALARI
A ve C vitamini konusunda güçlü karpuzun kabuklarıda oldukça faydalıdır. Karpuzu yedikten sonra kabuklarını atmayın. İşte karpuz kabuğundan faydalanacağınız alanlar...

KRONİK HASTALIKLARA KARŞI SAVAŞIR
Karpuz kabuğu kronik hastalıklara karşı savaşarak hücre yenilenmesini sağlar.

BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİ GÜÇLENDİRİR 
Günlük C vitamini ihtiyacın karşılar. Vücudu zararlı organizmalara karşı korur.

KİLO VERMEYE YARDIMCI OLUR 
Kilo vermeye yardımcı olur. Yoğun oranda lif içerdiği için tok kalmanızı sağlar.

Malzemeler:
350 gram temizlenmiş karpuz kabuğu
150 gram çekirdeksiz karpuz
180 gram şeker
1 yemek kaşığı limon suyu

0 yorum

Yorum Gönder

bookmark
bookmark
bookmark
bookmark
bookmark

Popüler Yayınlar

Mucize İksirleri

Mucize İksirleri
Şifalı bitkiler doğal sağlık konuları

Blog Arşivi